Vivola konsepti

 

Älä tyydy kompromisseihin, vaihda asuntosi Vivolaan

Vivolan asumisvalmiin kodin hankinta on yhtä vaivatonta kuin asunnon hankinta kiinteistöjä myyviltä välittäjiltä tai muilta myyjiltä. Toteutuksessa päästään usein myös samaan muuttoaikatauluun.

Vivolan ratkaisun edut suhteessa kiinteistövälitykseen:

  • kodista suunnitellaan tarpeiden ja toiveiden mukainen
  • kodin sijainti on valittavissa
  • kodin ulkonäkö, koko ja sisustus suunnitellaan vain asiakkaan lähtökodista
  • Vivola-koti on aina uusi
  • koska kyseessä on uudisrakennus, varainsiirtoveroa ei tarvitse maksaa kodin rakentamisen kustannuksista

Unohda Oikotie, Etuovi, Jokakoti…Täältä löytyy varmasti sopiva koti:  Tee unelmien asuntoilmoitus tästä.

 


Miksi Vivola?

Yksi sopimus

Asumisratkaisu-palvelu sisältää kaikki uuden omakotitalon tai paritalon valmistumisen vaiheet: tontin hankinta (tarvittaessa), kodin arkkitehti- ja sisustussuunnittelu, lupa-asiat, maa-ja pohjarakennustyöt, kodin ja talousrakennusten rakentaminen, pihatyöt, muuttopalvelu sekä kodin huoltopalvelut.

Toiveiden mukainen ja sopivan hintainen – Vivola Asumisratkaisu

Vivolalla ei ole tarjonnassa mitään talomallistoa tai talopakettia. Suunnittelemme aina yksilöllisen, tarpeiden ja toiveiden mukaisen sekä rakennuspaikalle sopivan kodin. Suunnittelun lähtökohtana on toiveiden lisäksi olennaisena osana myös uuden kotisi budjetti. Näin varmistamme, että ratkaisuehdotus on sopivan hintainen.

Aidosti helppo ja miellyttävä rakentamisen aika – Nauti työmaakäynneistä!

Perinteinen rakentamisen prosessi voi olla raskas, vaikka ei itse olisikaan vasara kädessä työmaalla. Se voi johtua siitä, että asiakkaana joudut kantamaan koko projektista vastuun. Vivolan asiakkaana voit seurata vierestä ja elää rakentamisen ajan ilman stressiä. Vivolalla on jokaisella työmaalla vastuuhenkilö, joka on koko rakentamisen ajan työmaalla. Työmaakäynnit ovat asiakkaalle juhlahetkiä.

Terveellinen ja viihtyisä asua

Rakennamme kotinne puusta. Rakenne on massiivipuulevyä, joka tunnetaan nimellä CLT (Cross Laminated Timber). Vivolan toteuttamissa ratkaisuissa ei käytetä muovia, sillä massiivipuulevy toimii muovin sijasta höyrynsulkuna. Tutkitusti tällaisessa puutalossa on terveellinen sisäilma. Puupinnat voidaan jättää halutessa myös näkyviin.

rennosti

Toimintamalli

Toiveet

Ota yhteyttä kun uuden kodin hankinta on ajakohtaista teille. Tapaamisella tutustumme toiveisiinne ja tarpeisiinne sekä käymme läpi Vivolan toimintamallin tarkemmin.

Luonnos/ hankesuunnittelu

Tapaamisella saatujen tietojen pohjalta teemme alustavaa hankesuunnitelmaa ja kun totetamme että hanke on toteuttamiskelpoinen, sovimme luonnossuunnittelusta.

Suunnittelu (L1-luonnokset)

Käymme yhdessä rakennuspaikalla arkkitehdin kanssa ja istumme alas keskustelemaan tarkemmin toiveistanne kodin suhteen. Tapaamisen pohjalta arkkitehti tekee luonnossuunnitelmat L1 (asemakuva, pohjakuvat ja julkisivukuvat) sekä havainnollistavat perpektiivikuvat.

Ratkaisu

Esitämme teille tässä tapaamisessa uuden kodin luonnokset, toimitussisällön ja kiinteän hinnan. Kun ratkaisu on sopiva, teemme sopimuksen toteuttamisesta.

Valinnat

Käymme läpi valintaprosessin sekä Vivola WEB -seurantatyökalun käytön. Sisustussuunnittelijan kanssa käydään läpi toiveenne sisustuksen ja kiintokalusteiden osalta ja teemme teille valmiin esityksen sisustuksesta ja kalusteista. Kun ratkaisu sisustuksen osalta on sopiva, valinnat vahvistetaan.

Rakentaminen

Toteutamme kotinne CLT-massiivipuuelementeistä, jotka varustellaan sisätiloissa suur- / tilaelementeiksi ja asennetaan työmaalla valmiiksi. Teidät pidetään ajan tasalla työmaan tilanteesta ja työmaavierailuja järjestetään tarpeen ja kiinnostuksen mukaan.

Muutto

Käyttöönottotarkastuksen jälkeen, sovittuna muuttopäivänä luovutamme talon käyttöönne. Ennen muuttoa pidämme yhdessä luovutuskatselmuksen, jossa käydään koko talo tarkasti läpi. Annamme käyttöopastuksen ja sovimme huoltopalvelusta. Mikäli olette valinneet sopimukseen muuttopalvelun, muutamme tavaranne uuteen kotiinne.

Huolto

Asumisen viihtyvyyteen ja kodin toimivuuteen vaikuttaa olennaisesti ylläpitopalvelut. Käymme säännöllisesti huoltamassa tekniikan ja pidämme sen toimintakuntoisena tai halutessanne opastamme teidät kodin säännöllisiin huoltotöihin. Huoltopalvelut tarjoamme teille tarpeenne mukaan.


 

Toimitussisältö

Palvelemme asiakkaan projektin alusta loppuun ja vielä sen jälkeenkin. Perinteisessä muuttovalmis -talopakettitoimituksessa asiakkaan vastuulla on lukuisa joukko asioita, joista asiakkaan tulee ottaa vastuu.  Toimitussisältömme kattaa kaikki uuden kodin vaiheet. Katso yleinen toimitussisältömme alla olevasta kuvalinkistä tai klikkaamalla tästä.

OTA YHTEYTTÄ

 


Vivola Ennakkomarkkinointi

Myymme myös valmiiksi suunniteltuja asuntoja. Katso ennakkomarkkinotintikohteemme täältä.

ladataan